อิสราเอลได้ดำเนินการโจมตีที่อันตรายที่สุดอ่าวเซ็นทรัล

อิสราเอลได้ดำเนินการสิ่งที่ดูเหมือนจะเป็นการ โจมตีที่อันตรายที่สุดต่อเส้นทาง อ่าวเซ็นทรัล นับตั้งแต่อิสราเอลเพิ่มความเข้มข้นในการปราบปราม กลุ่มฮิซบอลเลาะห์เลบานอนที่ได้รับการสนับสนุนจากอิหร่าน กระทรวงสาธารณสุข ระบุว่า มีผู้เสียชีวิตอย่างน้อย 22 รายจาก การโจมตีทางอากาศต่ออาคารที่อยู่อาศัย ในย่านชีอา 2 แห่งที่ส่วนใหญ่เป็นชาว อาหรับ รายงานผู้ได้รับบาดเจ็บอีกกว่า 110 คน ระบุว่าเป้าหมายคือ วาฟิก ซาฟา ซึ่งเป็นสมาชิกอาวุโสของการโจมตีส่วนใหญ่ของ อิสราเอล การโจมตีแบบ Bayout ได้ โจมตีชานเมืองทางตอนใต้ ซึ่งฮิซบอลเลาะห์ให้ การสนับสนุนอย่างแข็งแกร่ง การโจมตีทางอากาศเกิดขึ้น หลังจากสองวันที่ค่อนข้างสงบใน เมืองหลวงเลบานอน และชาวอิสราเอลรุ่นก่อน การโจมตีฐานรักษาสันติภาพของสหประชาชาติ ทางตอนใต้ของเลบานอนถูกประณามอย่างกว้างขวาง ในการประชุมที่ คณะมนตรีความมั่นคงแห่งสหประชาชาติ เจ้าหน้าที่รักษาสันติภาพสองคนได้รับ บาดเจ็บเมื่อวันพฤหัสบดี เมื่อ กระสุนปืนของอิสราเอลโจมตีหอสังเกตการณ์ในนูรา อิสราเอลกล่าวว่ากองกำลังของสหประชาชาติควร ถอนกำลังออกไป 5 กิโลเมตรจาก ชายแดน เพื่อหลีกเลี่ยงอันตราย ขณะนี้มี ทหารอิสราเอลสี่กองพลที่ต่อสู้ ภายในเลบานอน ในขณะที่ยังคง ปฏิบัติการภาคพื้นดินเพื่อต่อต้านการสู้รบของฮิซบุลเลาะห์ ในภูมิภาคได้ทวีความรุนแรงขึ้น อย่างต่อเนื่องนับตั้งแต่ฮิซบอลเลาะห์เริ่มยิง จรวดเข้าสู่อิสราเอลตอนเหนือในวันที่ 8 ตุลาคม พ.ศ. 2566 ในวันรุ่งขึ้น การโจมตีอย่างร้ายแรงของแฮม เอ็ม ต่ออิสราเอลตอนใต้ ซึ่งคร่าชีวิตผู้ คนไปราว 1,200 คน และอีก 251 คนถูกนำตัวไปที่ฉนวนกาซาในฐานะ ตัวประกัน ดังนั้นเราจะแสดงให้คุณเห็น ฉากนั้นแบบสดๆ จากเส้นทาง Central Bay และอย่างที่ คุณเห็นมีฉากที่คุ้นเคยมาก ในขณะที่ควันยังคงดำเนินต่อไป โค้งคำนับเหนือชาว เลบานอน uh bayout uh Skyline Muhammad Taha จาก BBC Arabic อยู่กับ ฉันที่นี่ในสตูดิโอและมูฮัมหมัด ฉัน สงสัยว่าเราจะเริ่มต้นด้วย การโจมตีล่าสุดของชาวอิสราเอล ทางตอนใต้ของเลบานอนได้หรือไม่ การนัดหยุดงานดังกล่าวเกิด ขึ้นทางตอนใต้ของเลบานอน ในเบรุตด้วย และนี่เป็นเหตุการณ์ที่เกิดขึ้นไม่บ่อยนักที่อิสราเอล จะโจมตีเบรุตตอนกลาง นี่เป็น ครั้งที่สามนับตั้งแต่อิสราเอลเริ่ม โจมตีเลบานอน และเป้าหมายคือ waik Safa ผู้นำระดับสูงใน hisbah และ hisbah ออกรัฐกล่าวว่า wafi Safa รอดพ้นจากสิ่งนี้ เอ่อ การโจมตีครั้งนี้และเขาเห็นได้ ชัดว่าเขาไม่ได้ตายตาม Tob แต่เจ้าหน้าที่เลบานอนกำลัง บอกว่ามีผู้เสียชีวิต 22 รายใน การนัดหยุดงานครั้งนี้ และมีคนบาดเจ็บมากกว่า 100 คน ในภาคใต้ ปฏิบัติการภาคพื้นดินมี ความเข้มข้นมากขึ้นจริงๆ ที่ กองกำลังอิสราเอลกำลังใช้อยู่ ทั้งทางบกและ ทางอากาศก็พยายามรุก แต่ ดูเหมือนกองทัพอิสราเอลจะ ไม่รุกแบบที่บุก ในฉนวนกาซา ดังนั้นในฉนวนกาซา ก็รุกเร็วมาก แต่ในเลบานอน ดูเหมือน กำลังเผชิญหน้ากันใหญ่ การต่อต้านและ พวกเขาประกาศ เอ่อ เอ่อ เกี่ยวกับ การบาดเจ็บล้มตายบางอย่างเช่นกัน โอเค ดังนั้นเพียงแค่ หยิบยกประเด็นนั้น มูฮัมหมัด แม้จะกำจัด บุคคลสำคัญอาวุโสบางคนในฮิซบุลเลาะห์ออกไป ดูเหมือนว่าการต่อต้านการ โจมตีของอิสราเอลจะลดลง ใช่แล้ว แน่นอนว่านี่คือสิ่งที่ รองผู้นำ ฮาซาห์ประกาศเมื่อไม่กี่วันก่อนว่าพวกเขา สามารถเติมเต็มกฎความเป็นผู้นำทั้งหมด ในฮิบะห์ได้อย่างมีประสิทธิภาพด้วย ผู้นำฮัสบอลเลาะห์รุ่นแรกและ ทุกอย่างทำงานได้ดีและนี่คือ การพิสูจน์บนพื้นดินว่าอัลลอฮ์ ยังคงต่อสู้บนพื้นโดยยังคง ยิงจรวด เข้าสู่อิสราเอลตอนเหนือและ ยังคงมีการต่อต้านครั้งใหญ่ เอ่อ อืม และ อย่างไรก็ตามพวกเขาเผชิญกับการโจมตีเหล่านี้ ในเรื่องของความเป็นผู้นำและ ในเรื่องของนักสู้ด้วย เมื่อ ปาซาและการระเบิดของโวกิต โทอิ เกิดขึ้น ใช่ แน่นอนจนถึงตอนนี้ ดูเหมือนฮาซาห์ จะ ดูท้าทาย พวกเขากำลังต่อสู้ กลับบนพื้น และ ยังคงยิงจรวดใส่อิสราเอล และใน ขณะเดียวกัน สถานการณ์ในฉนวนกาซาก็ คล้ายกัน หลังจากหนึ่งปีของการสู้รบในฉนวนกา ซาด้วยกองทัพอิสราเอล เรา พบว่ากลุ่มฮามาสก่อตัวขึ้น กับดักบางอย่าง สำหรับกองกำลังอิสราเอลทางตอนเหนือ ในค่ายผู้ลี้ภัยจาบาเลีย และเห็นได้ชัดว่า พวกเขาสามารถโจมตี ผู้บาดเจ็บล้มตายภายในกองกำลังอิสราเอลในฉนวน กาซาได้ โอเค และความขุ่นเคืองจาก uh หลังจากที่คนงานของพวกเขาถูก รวมเข้าเป็นเป้าหมาย บางที อาจเป็นการโจมตีของอิสราเอลโดยไม่ได้ตั้งใจ แน่นอนว่ามี คำกล่าวประณามจากอิตาลีว่า เอ่อ คุณรู้ไหมว่า กองกำลังอิสราเอลกำหนดเป้าหมาย uh กองกำลัง UNIF ทางตอนใต้ของเลบานอน มันเป็น เหตุการณ์ที่น่าทึ่งและน่าตกใจมาก เพราะกองทหารเหล่านี้ควรจะ uh เพื่อสร้างสันติภาพ uh เอาไว้ตอนใต้ของเลบานอน และหาก พวกเขาเริ่มตกเป็นเป้าหมาย พวกเขา อาจจะถอนตัวออกไป และสถานการณ์จะ บานปลาย และนี่ก็เป็นสิ่งที่ผม อยากเปรียบเทียบตลอดเวลาว่า เกิดอะไรขึ้นทางตอนใต้ของเลบานอน สิ่งที่ เกิดขึ้นในฉนวนกาซา นี่คือสิ่งที่เกิดขึ้น ใน กาซาเมื่อ เอ่อ อืม เจ้าหน้าที่ช่วยเหลือ ตกเป็นเป้าหมาย และพวกเขาต้องถอนตัวออก และเราเห็นสถานการณ์ในกาซาแย่ ลงตลอดเวลา และมี ผู้เสียชีวิตมากกว่า 60 คนในกาซา เราอยู่ใน BBC Arabic วันนี้พยายามตรวจสอบ ชิ้นส่วนเกี่ยวกับเอ่อ หากกองทหารอิสราเอล ปิดล้อมโรงพยาบาลในฉนวน กาซาจริงๆ และตำแหน่งของพวกเขาเป็นอย่างไร เรากำลังใช้ภาพถ่ายดาวเทียม และเรากำลัง พยายามดูว่า สถานการณ์ในฉนวนกาซาเป็นอย่างไร ตราบใดที่ติดตาม สิ่งที่เกิดขึ้นทางตอนใต้ของเลบานอน โอเค เราจะดู ส่งต่อ การค้นพบของคุณจาก BBC Arabic ขอบคุณ มาก muham จริงๆ
 
ขายการ์ตูนสยองขวัญ ซาดาโกะ การ์ตูนสยองขวัญคลิปอาถรรพณ์ การ์ตูนสยองขวัญขอครั้งสุดท้าย การ์ตูนสยองขวัญศพเปลี่ยนหน้า การ์ตูนสยองขวัญรากินหน้า การ์ตูนสยองขวัญผีสวนสาธารณะ การ์ตูนสยองขวัญหนอนปิศาจ การ์ตูนสยองขวัญห้องเรียนตอนกลางคืน



























การ์ตูนผู้หญิงแบบ PDF สั่งได้เลยที่ไลน์ไอดี fattycatty หรือแสกนคิวอาร์โค้ดไลน์ที่นี่




สั่งซื้อการ์ตูนตาหวาน
การ์ตูนผู้หญิงแบบ PDF
มีเป็นพันเล่มคลิกเข้าไปเลือกดูได้เลยที่นี่

How Italy’s Biggest Mozzarella Balls Are Made

slag from Battipaglia in the countryside origin in Italy and mozzarella some say campania hygienisti board place mozzarella the name is khan from the block dai led mozzare which means cutting bayan mattarella von theese italia grigelis made with the flow miur desires max in bright shapes insiders it's one cost area the Battipaglia section is a one hundred percent buffalo mozzarella with very large buffalo mozzarella and we are talking about sizes ranging from one kilo starting from one kilo and can reach up to 30 40 kilos and has the peculiarity of having a nipple on the sole head of the mozzarella which is a bit reminiscent of the mother's breast which produces milk the section takes its name from a word in the dialect of our land which means the mother's breast which is the breast which produces milk dairy farm was published in nineteen eighty eight by day paraggio fan your north generation over by shaun start the ninth internet or david backes or vein uncut mozzarella of the web portal transition the processing of the section is designed in such a way that the dough inside it it has a certain solidity and a certain strength, it must be net-born, that is, it must have a structure such that it can retain the milk used during processing inside it so that when you cut it, the plate fills with milk when you eat it the same mouth the same pa Naples nor flooded with the flavors and fragrance of fresh milk and now the main event meanwhile you have a steak steaks country slay [Music] mattarella production start waste land for gold wing italiani scagliata decade shots in turnover pieces is Smash's ex play stint in we talked about nine who six degrees angelis knights right enjoys us comes out in the pipe classroom where are you going [Music] in Turin 6 yes no bye xd xd workers saint johnstone a state of south wales who dedicates the duff one giant good team section to the devilfish nocchi da sequel to the business suite for photo the difference in the processing is there because you have to work the dough in such a way as to let it retain its characteristic of expelling the milk but at the same time you have to make sure that the pasta is better structured because clearly the product weighs more so when you put it on the plate if it is not well structured it collapses it subsists in itself it loses its shape therefore the bigger they are the edition is more it takes a particular skill a particular manual skill to be able to make it come out well if you want to waste son in out the giant size mozzarella or an email best pop bill evans wenders odo source living in bolzano and wine glass that all the hands of our workers are sanitized with sanitizing products obviously in accordance with the law and therefore absolutely edible and gloves are not used because this work is a completely artisanal job the work of the master cheesemaker and like the work of the carpenter like the work of the sculptor or the painter therefore the gloves would make us lose that sensitivity on the hands on the pact which instead allow us to form the mozzarella the braids the edition in the most correct way we work at temperatures the stretched curd is cooked when a temperature of around 96 degrees therefore our hands always brown it constantly at temperatures of 80 85 degrees and therefore there is no risk of contamination already in the media section m g 2 flash video platform contest mozzarella advertising is used on social media is certainly a more authentic advertising true because all the marketing agencies notice so it's not that advertisement on the coffee table from an advertisement that is made with the same craftsmanship with which the product is worked, that is, we enter those cell phones into the processing rooms we film the real employees who are working and therefore we are able to take a photograph or a video of what really happens within our company and for us who are tied during work to a tradition and familiarity this is very important i bot what you think of the sixties expand mazzarella [ Music]

The Most Iconic Food In Every State | 50 State Favorites

from maine lobster rolls to new york pizza here is each state's favorite food alabama's pick is smoked chicken with white sauce chicken is smoked for hours and then dunked in a tangy white sauce alaska commercially harvests more than 100 million salmon a year it can be cooked a number of ways grilled smoked cured you name it the sonoran dog is originally from mexico but is extremely popular in arizona the bacon-wrapped hot dog is topped with beans onions tomato and a drizzle of mustard and jalapeno salsa arkansas takes its cheese dip very seriously there's even a world cheese dip championship in little rock every year ninety percent of the avocados produced in the u.s come from california and it's not just guacamole and avocado toast that's being made there are avocado burgers fries chocolate and even beer rocky mountain oysters are a colorado specialty and they're not oysters they're deep fried bull testicles some say they taste like gamey calamari new haven style pizza also known as a pizz is characterized by its coal-fired thin crust it originated at the frank pepe pizzeria which is also known for its white clam pizza chicken and slippery dumplings is a delaware comfort food these slippery dumplings are rolled out paper thin and cut into large rectangles [Music] the cuban sandwich is made with ham roast pork swiss cheese pickles and mustard it was created by cuban immigrants in florida the peach cobbler is one of the most popular desserts in georgia especially since the peach is the official state fruit poke is native to hawaii it consists of diced raw fish such as salmon or tuna tossed in sauce idaho grows the most potatoes in the u.s these potatoes are made into french fries chips and other carved delights while there is a debate on which restaurant has the best it's irrefutable that chicago deep dish pizza is a must-have the gooey treat is baked in a pan and full of cheesy goodness indiana loves its pork tenderloin sandwiches especially when they're fried to crispy perfection these sandwiches are known for being bigger than your face the made right sandwich is a loose meat beef sandwich it's kind of like a sloppy joe without the sauce it can get a little bit messy but it is totally worth it kansans love their barbecue ribs baby backs are coated with special rub and smothered with finger licking barbecue sauce the hot brown is an open face sandwich consisting of turkey tomato mornay sauce and bacon it's put under a broiler until crispy and brown and was invented in the brown hotel in louisville kentucky gumbo is a louisiana treasure and also the state's official cuisine the dish has its roots in many different cultures including african french and choctaw often served from a big pot it's filled with chicken and sausage or a seafood medley lobster rolls rule in maine especially since 90 of u.s lobsters are caught off the main coast a lobster roll is piled high with large chunks of lobster with little to no fillers marylanders are obsessed with crab and one of the best ways to eat it is crab cake just don't forget to add some old bay no food is more iconic in massachusetts than clam chowder this creamy soup is filled with vegetables cream stock and clams get it in a bread bowl to make it extra special mackinaw island fudge is a must-have in michigan there are over 13 fudge shops collectively making more than ten thousand pounds of fudge daily during the peak travel season making mackinac island america's fudge capital [Music] nothing screams minnesota more than tater tot hot dish vegetables ground beef and cream of mushroom soup are topped with tater tots and roasted to golden perfection you can find the best fried catfish in mississippi not surprising since the state is the world's leading producer of pond raised catfish toasted ravioli is st louis's fun take on the pasta dish each ravioli is breaded fried and served with marinara sauce huckleberries are grown in the northwestern united states especially in the mountainous parts of montana and they can be made into anything huckleberry practice girls have made man fairy cherry breakfasts huckleberry sauce huckleberry you get it chili with a cinnamon roll is a match made in heaven this pairing has been served as a school lunch in the midwest since the 1960s pre-coronavirus buffet culture was big in las vegas prices range from five dollars for a breakfast buffet to 65 dollars at the baccanal buffet at caesar's palace which included unlimited prime rib and crab legs apple cider donuts are a new england favorite new hampshire is home to many apple orchards including the oldest continuously operated one in america applecrest farms saltwater taffy dates back to the 1880s in atlantic city new jersey a mixture of corn syrup sugar and butter is stretched until it becomes aerated then individually wrapped the new mexico chili is a staple ingredient in new mexico cuisine it starts out as a green pepper and ripens into a red one it's often roasted or made into a puree new york pizza is legendary some say it's the new york city tap water that gives the dough its characteristic foldable yet crispy crust there are two barbecue styles in north carolina eastern and lexington eastern lays claim to whole hog barbecuing while lexington style mostly uses pork shoulder meat with a ketchup based sauce neflu soup is rich and creamy filled with potato and small dough balls this dish comes from the german russians who settled in north dakota the buckeye is a peanut butter ball dipped in chocolate it resembles the nut of the buckeye tree often found in ohio chicken fried steak is the epitome of southern comfort food a large piece of beef steak is breaded and pan fried and you can't forget the gravy the marionberry pie is an oregon favorite the marionberry was actually created at oregon state university as part of a berry developing partnership with the u.s department of agriculture in the early 1900s the philly cheese steak is world famous a hoagie roll is loaded with an absurd amount of beef steak then provolone or cheese whiz is added on top stuffed clams also known as stuffies are a local favorite in rhode island giant quahog clams are stuffed with clam herbs and breading you've got to try a low country boil in south carolina it consists of shrimp sausages potatoes corn and some old bay chis lick is pieces of cubed red meat typically lamb venison or beef it's usually grilled or deep fried german and russian immigrants are credited with bringing the dish to south dakota in the 1870s memphis style ribs can be prepared dry or wet dry ribs are covered with a dry rub while wet ribs are brushed with sauce throughout the cooking process texas goes big for barbecue it's especially known for its juicy fall off the bone ribs and tender briskets that have been smoked all day jello is so popular in utah that it's the official state snack utah culture is closely tied to mormon culture which also loves jello vermont is the leading producer of maple syrup in the u.s tree sap is boiled into sugar and then filtered into syrup before making its way onto your pancakes smithfield ham is a hometown favorite for virginia it's a specific form of ham cured in smithfield virginia coffee culture is big in washington home to coffee giant starbucks the state also has many independently owned coffee shops to fuel your caffeine cravings west virginians love their pepperoni rolls they were invented as an easy lunch meal for coal miners in the 1920s wisconsin is considered the cheese state and one of the best ways to eat cheese is cheese curds whether they're eaten fresh or deep fried they make an awesome snack bison steaks are popular in wyoming they're described as having a lighter slightly sweeter flavor than beef you

Why Parmesan Cheese Is So Expensive

[Music] a wheel of parmesan cheese can cost over a thousand dollars the average wheel weighs 88 pounds which means it costs over 11 dollars per pound [Music] that might not sound like a lot but it's more than double the price of your average cheddar [Music] a wheel of parmesan cheese takes at least one year to age 131 calories of milk to make and it can only be made in a small area in northern italy parmesan cheese is a big business for italy an average of 3.6 million wheels are produced each year and the industry is worth an eye popping 2.2 billion euros that's about 2.5 billion us dollars making this cheese one of italy's biggest exports every single cheese wheel is made in a restricted area in northern italy in the region of emilia romagna its italian name in fact parmigiano-reggiano means from the cities of parma and red emilia so how does this turn into this and what makes it so special we went to a dairy in parma italy to find out [Music] the very first producers of parmesan cheese were monks over a thousand years ago then like now parmesan wheels were made with only three ingredients cow milk salt and remnant there are only 329 dairies in the whole world that are certified to produce parmesan cheese and they're all based in the same area where the monks used to make it in fact it isn't even possible to make the exact same product outside of the production area and why is that turns out it's all about three good bacteria that only grow in this specific territory [Music] conservation of [Music] [Music] it takes 131 gallons of milk to make one wheel of parmesan cheese that's whole or milk there is combine freshly milked whole milk with daiyo the skim milk to make the cheese [Music] the two milks are transferred in these copper vats along with fermented whey a sort of sourdough and then rennet an enzyme which gives the milk a yogurt-like texture [Music] the cheese master will then split the milk into curds using this tool called spino [Music] a together we change in the cheese texture cooking the milk does another essential job do you remember the three good bacteria well they're not alone other bacteria bad bacteria might have joined the party cooking the milk ensures that only the good bacteria can continue the journey while the others are kicked out when cooked the curd travels all the way to the bottom of the vat where it's left to settle [Music] 45 minutes later here it is a compact muscle current weighing 220 pounds [Music] this mask is the equivalent of two cheese wheels and split carefully by workers with linen clothes [Music] each of is then transferred into modes [Music] at 8 pm the cheese is covered with this stencil which will engrave the logo parmigiano-reggiano this dots are the mark of origin used to tell customers that this is the real thing made in the same restricted area where monks used to live in the middle ages each wheel is also given an id it's this plaque made from milk protein which contains information about where it was produced and when the stencil is removed four days later and the wheels are praised into brines where they stay completely plunged for about 19 days this process helps to form the cheese rind which acts as a barrier for the juice and this is when the moderation process begins [Music] wheels remain relatively untouched for one year after that a master grader will respect them and brandon [Music] the average maturation is two years but some wheels are aged as long as 10 years to achieve a stronger nuttier taste [Music] a longer moderation period makes the price go higher that's why vecchio very old parmesan that has matured for three years will be sold on the market for an average of 13 euros that's about 15 us dollars per pound this high price means that there is now a black market of counterfeit parmesan products [Music] italy has been struggling with fake products for years in fact the problem is so big that the fakes have become an industry of their own that is estimated to be worth a hundred billion euros that's about 113 billion us dollars with parmigiano reggiano being one of the biggest brands fighting copycats while the cheese is protected in the european union under the protected designation of origin scheme it is still struggling to get the recognition it deserves in the rest of the world [Music] so how do you recognize a real parmesan cheese do you remember this dota stencil that's a solid indication that the cheese is legit if that's not visible the packaging should contain parmigiano-reggiano's official logo and they use protected designation of origin [Music] you

How Domino's Makes Its Pizza

so foreign in one of our mixing bowls there are six main ingredients that go into making dough flour water salt sugar yeast and oil and then there's our special goodie bag that makes domino's pizza domino's pizza dough [Music] [Music] delicious five times they make the best pizza and it's fast they make it right there and it's good i think consumers love our product because our our dough it is handmade it is not frozen every dough ball that comes off of the line is fresh ingredient and i think that as the stores make it and it proves to that light fluffy golden brown when you take the first bite you can taste the goodness of every domino's pizza so domino's pizza started in 1960 by tom monaghan in a small town called ipsilanti michigan today we are over 15 000 stores strong in over 85 countries around the globe it's an amazing story 58 years later [Music] you