homeowners insurance Claim
home insurance Claim
state farm car insurance Claim
comprehensive insurance Claim
commercial insurance Claim
cheap auto insurance Claim
cheap health insurance Claim
indemnity Claim
car insurance companies Claim
progressive quote Claim
usaa car insurance Claim
insurance near me Claim
term life insurance Claim
auto insurance near me Claim
state farm car insurance Claim
comprehensive insurance Claim
progressive home insurance Claim
house insurance Claim
progressive renters insurance Claim
state farm insurance quote Claim
metlife auto insurance Claim
best insurance companies Claim
progressive auto insurance quote Claim
cheap car insurance quotes Claim
allstate car insurance Claim
rental car insurance Claim
car insurance online Claim
liberty mutual car insurance Claim
cheap car insurance near me Claim
best auto insurance Claim
home insurance companies Claim
usaa home insurance Claim
list of car insurance companies Claim
full coverage insurance Claim
allstate insurance near me Claim
cheap insurance quotes Claim
national insurance Claim
progressive home insurance Claim
house insurance Claim
health insurance quotes Claim
ameritas dental Claim
state farm renters insurance Claim
medicare supplement plans Claim
progressive renters insurance Claim
aetna providers Claim
title insurance Claim
sr22 insurance Claim
medicare advantage plans Claim
aetna health insurance Claim
ambetter insurance Claim
umr insurance Claim
massmutual 401k Claim
private health insurance Claim
assurant renters insurance Claim
assurant insurance Claim
dental insurance plans Claim
state farm insurance quote Claim
health insurance plans Claim
workers compensation insurance Claim
geha dental Claim
metlife auto insurance Claim
boat insurance Claim
aarp insurance Claim
costco insurance Claim
flood insurance Claim
best insurance companies Claim
cheap car insurance quotes Claim
best travel insurance Claim
insurance agents near me Claim
car insurance Claim
car insurance quotes Claim
auto insurance Claim
auto insurance quotes Claim
long term care insurance Claim
auto insurance companies Claim
home insurance quotes Claim
cheap car insurance quotes Claim
affordable car insurance Claim
professional liability insurance Claim
cheap car insurance near me Claim
small business insurance Claim
vehicle insurance Claim
best auto insurance Claim
full coverage insurance Claim
motorcycle insurance quote Claim
homeowners insurance quote Claim
errors and omissions insurance Claim
general liability insurance Claim
best renters insurance Claim
cheap home insurance Claim
cheap insurance near me Claim
cheap full coverage insurance Claim
cheap life insurance Claim
อิสราเอลได้ดำเนินการโจมตีที่อันตรายที่สุดอ่าวเซ็นทรัล
อิสราเอลได้ดำเนินการสิ่งที่ดูเหมือนจะเป็นการ
โจมตีที่อันตรายที่สุดต่อเส้นทาง
อ่าวเซ็นทรัล นับตั้งแต่อิสราเอลเพิ่มความเข้มข้นในการปราบปราม
กลุ่มฮิซบอลเลาะห์เลบานอนที่ได้รับการสนับสนุนจากอิหร่าน
กระทรวงสาธารณสุข ระบุว่า มีผู้เสียชีวิตอย่างน้อย 22 รายจาก
การโจมตีทางอากาศต่ออาคารที่อยู่อาศัย
ในย่านชีอา 2 แห่งที่ส่วนใหญ่เป็นชาว
อาหรับ รายงานผู้ได้รับบาดเจ็บอีกกว่า 110 คน
ระบุว่าเป้าหมายคือ
วาฟิก ซาฟา ซึ่งเป็นสมาชิกอาวุโสของการโจมตีส่วนใหญ่ของ
อิสราเอล การโจมตีแบบ Bayout ได้
โจมตีชานเมืองทางตอนใต้ ซึ่งฮิซบอลเลาะห์ให้
การสนับสนุนอย่างแข็งแกร่ง การโจมตีทางอากาศเกิดขึ้น
หลังจากสองวันที่ค่อนข้างสงบใน
เมืองหลวงเลบานอน และชาวอิสราเอลรุ่นก่อน
การโจมตีฐานรักษาสันติภาพของสหประชาชาติ
ทางตอนใต้ของเลบานอนถูกประณามอย่างกว้างขวาง
ในการประชุมที่
คณะมนตรีความมั่นคงแห่งสหประชาชาติ เจ้าหน้าที่รักษาสันติภาพสองคนได้รับ
บาดเจ็บเมื่อวันพฤหัสบดี เมื่อ
กระสุนปืนของอิสราเอลโจมตีหอสังเกตการณ์ในนูรา
อิสราเอลกล่าวว่ากองกำลังของสหประชาชาติควร
ถอนกำลังออกไป 5 กิโลเมตรจาก ชายแดน
เพื่อหลีกเลี่ยงอันตราย ขณะนี้มี
ทหารอิสราเอลสี่กองพลที่ต่อสู้
ภายในเลบานอน ในขณะที่ยังคง
ปฏิบัติการภาคพื้นดินเพื่อต่อต้านการสู้รบของฮิซบุลเลาะห์
ในภูมิภาคได้ทวีความรุนแรงขึ้น
อย่างต่อเนื่องนับตั้งแต่ฮิซบอลเลาะห์เริ่มยิง
จรวดเข้าสู่อิสราเอลตอนเหนือในวันที่ 8
ตุลาคม
พ.ศ. 2566 ในวันรุ่งขึ้น การโจมตีอย่างร้ายแรงของแฮม เอ็ม
ต่ออิสราเอลตอนใต้ ซึ่งคร่าชีวิตผู้
คนไปราว 1,200 คน และอีก
251 คนถูกนำตัวไปที่ฉนวนกาซาในฐานะ
ตัวประกัน ดังนั้นเราจะแสดงให้คุณเห็น
ฉากนั้นแบบสดๆ จากเส้นทาง Central Bay และอย่างที่
คุณเห็นมีฉากที่คุ้นเคยมาก
ในขณะที่ควันยังคงดำเนินต่อไป โค้งคำนับเหนือชาว
เลบานอน uh bayout uh Skyline
Muhammad Taha จาก BBC Arabic อยู่กับ
ฉันที่นี่ในสตูดิโอและมูฮัมหมัด ฉัน
สงสัยว่าเราจะเริ่มต้นด้วย
การโจมตีล่าสุดของชาวอิสราเอล
ทางตอนใต้ของเลบานอนได้หรือไม่ การนัดหยุดงานดังกล่าวเกิด
ขึ้นทางตอนใต้ของเลบานอน ในเบรุตด้วย
และนี่เป็นเหตุการณ์ที่เกิดขึ้นไม่บ่อยนักที่อิสราเอล
จะโจมตีเบรุตตอนกลาง นี่เป็น
ครั้งที่สามนับตั้งแต่อิสราเอลเริ่ม
โจมตีเลบานอน และเป้าหมายคือ waik
Safa ผู้นำระดับสูงใน hisbah และ hisbah
ออกรัฐกล่าวว่า wafi Safa
รอดพ้นจากสิ่งนี้ เอ่อ การโจมตีครั้งนี้และเขาเห็นได้
ชัดว่าเขาไม่ได้ตายตาม
Tob แต่เจ้าหน้าที่เลบานอนกำลัง
บอกว่ามีผู้เสียชีวิต 22 รายใน
การนัดหยุดงานครั้งนี้ และมีคนบาดเจ็บมากกว่า 100 คน
ในภาคใต้ ปฏิบัติการภาคพื้นดินมี
ความเข้มข้นมากขึ้นจริงๆ ที่
กองกำลังอิสราเอลกำลังใช้อยู่ ทั้งทางบกและ
ทางอากาศก็พยายามรุก แต่
ดูเหมือนกองทัพอิสราเอลจะ
ไม่รุกแบบที่บุก
ในฉนวนกาซา ดังนั้นในฉนวนกาซา
ก็รุกเร็วมาก แต่ในเลบานอน
ดูเหมือน
กำลังเผชิญหน้ากันใหญ่ การต่อต้านและ
พวกเขาประกาศ เอ่อ เอ่อ เกี่ยวกับ
การบาดเจ็บล้มตายบางอย่างเช่นกัน โอเค ดังนั้นเพียงแค่
หยิบยกประเด็นนั้น มูฮัมหมัด แม้จะกำจัด
บุคคลสำคัญอาวุโสบางคนในฮิซบุลเลาะห์ออกไป
ดูเหมือนว่าการต่อต้านการ
โจมตีของอิสราเอลจะลดลง ใช่แล้ว
แน่นอนว่านี่คือสิ่งที่ รองผู้นำ
ฮาซาห์ประกาศเมื่อไม่กี่วันก่อนว่าพวกเขา
สามารถเติมเต็มกฎความเป็นผู้นำทั้งหมด
ในฮิบะห์ได้อย่างมีประสิทธิภาพด้วย
ผู้นำฮัสบอลเลาะห์รุ่นแรกและ
ทุกอย่างทำงานได้ดีและนี่คือ
การพิสูจน์บนพื้นดินว่าอัลลอฮ์
ยังคงต่อสู้บนพื้นโดยยังคง
ยิงจรวด เข้าสู่อิสราเอลตอนเหนือและ
ยังคงมีการต่อต้านครั้งใหญ่ เอ่อ อืม และ
อย่างไรก็ตามพวกเขาเผชิญกับการโจมตีเหล่านี้
ในเรื่องของความเป็นผู้นำและ
ในเรื่องของนักสู้ด้วย เมื่อ
ปาซาและการระเบิดของโวกิต โทอิ
เกิดขึ้น ใช่ แน่นอนจนถึงตอนนี้ ดูเหมือนฮาซาห์
จะ ดูท้าทาย พวกเขากำลังต่อสู้
กลับบนพื้น และ
ยังคงยิงจรวดใส่อิสราเอล และใน
ขณะเดียวกัน สถานการณ์ในฉนวนกาซาก็
คล้ายกัน หลังจากหนึ่งปีของการสู้รบในฉนวนกา
ซาด้วยกองทัพอิสราเอล เรา
พบว่ากลุ่มฮามาสก่อตัวขึ้น กับดักบางอย่าง
สำหรับกองกำลังอิสราเอลทางตอนเหนือ
ในค่ายผู้ลี้ภัยจาบาเลีย และเห็นได้ชัดว่า
พวกเขาสามารถโจมตี
ผู้บาดเจ็บล้มตายภายในกองกำลังอิสราเอลในฉนวน
กาซาได้ โอเค และความขุ่นเคืองจาก uh
หลังจากที่คนงานของพวกเขาถูก
รวมเข้าเป็นเป้าหมาย บางที
อาจเป็นการโจมตีของอิสราเอลโดยไม่ได้ตั้งใจ
แน่นอนว่ามี
คำกล่าวประณามจากอิตาลีว่า เอ่อ คุณรู้ไหมว่า
กองกำลังอิสราเอลกำหนดเป้าหมาย uh
กองกำลัง UNIF ทางตอนใต้ของเลบานอน มันเป็น
เหตุการณ์ที่น่าทึ่งและน่าตกใจมาก
เพราะกองทหารเหล่านี้ควรจะ uh
เพื่อสร้างสันติภาพ
uh เอาไว้ตอนใต้ของเลบานอน และหาก
พวกเขาเริ่มตกเป็นเป้าหมาย พวกเขา
อาจจะถอนตัวออกไป และสถานการณ์จะ
บานปลาย และนี่ก็เป็นสิ่งที่ผม
อยากเปรียบเทียบตลอดเวลาว่า
เกิดอะไรขึ้นทางตอนใต้ของเลบานอน สิ่งที่
เกิดขึ้นในฉนวนกาซา นี่คือสิ่งที่เกิดขึ้น
ใน กาซาเมื่อ เอ่อ อืม เจ้าหน้าที่ช่วยเหลือ
ตกเป็นเป้าหมาย และพวกเขาต้องถอนตัวออก
และเราเห็นสถานการณ์ในกาซาแย่
ลงตลอดเวลา และมี
ผู้เสียชีวิตมากกว่า 60 คนในกาซา เราอยู่ใน
BBC Arabic วันนี้พยายามตรวจสอบ
ชิ้นส่วนเกี่ยวกับเอ่อ หากกองทหารอิสราเอล
ปิดล้อมโรงพยาบาลในฉนวน
กาซาจริงๆ และตำแหน่งของพวกเขาเป็นอย่างไร
เรากำลังใช้ภาพถ่ายดาวเทียม และเรากำลัง
พยายามดูว่า
สถานการณ์ในฉนวนกาซาเป็นอย่างไร ตราบใดที่ติดตาม
สิ่งที่เกิดขึ้นทางตอนใต้ของเลบานอน
โอเค เราจะดู ส่งต่อ
การค้นพบของคุณจาก BBC Arabic ขอบคุณ
มาก muham จริงๆ
How Italy’s Biggest Mozzarella Balls Are Made
slag from Battipaglia in the countryside
origin in Italy and mozzarella
some say campania hygienisti board place
mozzarella the name is khan from the
block dai led mozzare which means
cutting bayan mattarella von theese
italia grigelis made with the flow miur
desires max in bright shapes insiders
it's one cost area the
Battipaglia section is a one
hundred percent buffalo mozzarella with very
large buffalo mozzarella and we are talking about sizes ranging
from one kilo starting from one kilo and
can reach up to 30 40 kilos and has the
peculiarity of having a nipple
on the sole head of the mozzarella
which is a bit reminiscent of the mother's breast which
produces milk the section takes its
name from a word in the dialect
of our land which means the
mother's breast which is
the breast which produces milk
dairy farm was published in nineteen
eighty eight by day paraggio fan your
north generation over by shaun start the
ninth internet or david backes or
vein uncut mozzarella of the web portal
transition the processing of the section
is designed in such a way that the dough
inside it it has a certain solidity and a
certain strength, it must be net-born, that is,
it must have a structure such that it can
retain the milk
used during processing inside it
so that when you cut it, the
plate fills with milk when you
eat it the same mouth the
same pa Naples nor flooded with the flavors
and fragrance of fresh milk and now
the main event meanwhile you have a steak
steaks country slay
[Music]
mattarella production start
waste land for gold wing italiani
scagliata
decade shots in turnover pieces is
Smash's ex play stint in we talked about
nine who six degrees angelis knights
right enjoys us comes out in the pipe classroom
where are you going
[Music]
in Turin
6
yes no
bye xd xd workers
saint johnstone a state of south wales
who dedicates the duff
one giant good team section to the
devilfish nocchi da sequel to the business
suite for photo the difference in the
processing is there because you have to work
the dough in such a way as to let it
retain its characteristic of
expelling the milk but
at the same time you have to make sure
that the pasta is better structured
because clearly the product weighs
more so when you put it on the plate if it
is not well structured it collapses it subsists
in itself it loses its shape therefore the bigger they are
the edition is more it takes a particular skill
a particular manual skill to be able to
make it come out well
if you want to waste son in out the
giant size mozzarella or an email best
pop bill evans wenders odo source
living
in bolzano and wine glass that all
the hands of our workers are
sanitized with sanitizing products
obviously in accordance with the law and therefore
absolutely edible and gloves
are not used because this
work is a completely artisanal job
the work of the master cheesemaker and like the
work of the carpenter like the work
of the sculptor or the painter
therefore the gloves would make us lose
that sensitivity on the hands on the pact
which instead allow us to form the
mozzarella the braids the edition in the
most correct way
we work at temperatures the stretched curd
is cooked when a temperature of
around 96 degrees therefore our hands
always brown it constantly at temperatures
of 80 85 degrees and therefore there is no
risk of contamination
already in the media section m g 2 flash video
platform contest mozzarella
advertising is used on social media is
certainly a more authentic advertising
true because all the
marketing agencies notice
so it's not that advertisement on the
coffee table from an advertisement that is
made with the same craftsmanship with
which the product is worked, that is, we
enter those cell phones into the processing rooms
we film the real employees who are
working and therefore we are able to take a
photograph or a video of what
really happens within
our company and for us who are
tied during work to a
tradition and familiarity this is
very important
i bot
what you think of the sixties expand
mazzarella
[ Music]
The Most Iconic Food In Every State | 50 State Favorites
from
maine lobster rolls to new york pizza
here is each state's
favorite food alabama's pick is smoked
chicken with white sauce
chicken is smoked for hours and then
dunked in a tangy white sauce
alaska commercially harvests more than
100 million
salmon a year it can be cooked a number
of ways
grilled smoked cured you name it
the sonoran dog is originally from
mexico but is extremely popular in
arizona
the bacon-wrapped hot dog is topped with
beans onions tomato
and a drizzle of mustard and jalapeno
salsa
arkansas takes its cheese dip very
seriously
there's even a world cheese dip
championship in little rock every year
ninety percent of the avocados produced
in the u.s come from california
and it's not just guacamole and avocado
toast that's being made
there are avocado burgers fries
chocolate
and even beer rocky mountain oysters are
a colorado specialty
and they're not oysters they're deep
fried bull testicles
some say they taste like gamey calamari
new haven style pizza also known as a
pizz
is characterized by its coal-fired thin
crust it originated at the frank pepe
pizzeria which is also known for its
white clam pizza
chicken and slippery dumplings is a
delaware comfort food
these slippery dumplings are rolled out
paper thin and cut into large rectangles
[Music]
the cuban sandwich is made with ham
roast pork
swiss cheese pickles and mustard it was
created by cuban immigrants in florida
the peach cobbler is one of the most
popular desserts in georgia
especially since the peach is the
official state fruit
poke is native to hawaii it consists of
diced raw fish such as salmon or tuna
tossed in sauce idaho grows the most
potatoes in the u.s
these potatoes are made into french
fries chips and
other carved delights while there is a
debate on which restaurant has the best
it's irrefutable that chicago deep dish
pizza is a
must-have the gooey treat is baked in a
pan
and full of cheesy goodness
indiana loves its pork tenderloin
sandwiches
especially when they're fried to crispy
perfection
these sandwiches are known for being
bigger than your face
the made right sandwich is a loose meat
beef sandwich
it's kind of like a sloppy joe without
the sauce
it can get a little bit messy but it is
totally worth it
kansans love their barbecue ribs baby
backs are coated with special rub and
smothered with finger licking barbecue
sauce
the hot brown is an open face sandwich
consisting of turkey
tomato mornay sauce and bacon it's put
under a broiler until crispy and brown
and was invented in the brown hotel in
louisville kentucky
gumbo is a louisiana treasure and also
the state's official cuisine
the dish has its roots in many different
cultures including african
french and choctaw often served from a
big pot it's filled with
chicken and sausage or a seafood medley
lobster rolls rule in maine especially
since 90
of u.s lobsters are caught off the main
coast a lobster roll is piled high with
large chunks of lobster with little to
no fillers
marylanders are obsessed with crab and
one of the best ways to eat it is crab
cake
just don't forget to add some old bay no
food is more iconic in massachusetts
than clam chowder
this creamy soup is filled with
vegetables cream stock
and clams get it in a bread bowl to make
it extra special
mackinaw island fudge is a must-have in
michigan
there are over 13 fudge shops
collectively making more than ten
thousand pounds of fudge daily during
the peak travel season
making mackinac island america's fudge
capital
[Music]
nothing screams minnesota more than
tater tot hot dish
vegetables ground beef and cream of
mushroom soup are topped with tater tots
and roasted to golden perfection
you can find the best fried catfish in
mississippi
not surprising since the state is the
world's leading producer of pond raised
catfish
toasted ravioli is st louis's fun take
on the pasta dish
each ravioli is breaded fried and served
with marinara sauce
huckleberries are grown in the
northwestern united states
especially in the mountainous parts of
montana and they can be made
into anything huckleberry practice girls
have made man
fairy cherry breakfasts huckleberry
sauce huckleberry
you get it chili with a cinnamon roll is
a
match made in heaven this pairing has
been served as a school lunch in the
midwest since the 1960s
pre-coronavirus buffet culture was big
in las vegas
prices range from five dollars for a
breakfast buffet to 65 dollars at the
baccanal buffet at caesar's palace
which included unlimited prime rib and
crab legs
apple cider donuts are a new england
favorite new hampshire is home to
many apple orchards including the oldest
continuously operated one in america
applecrest farms saltwater taffy dates
back to the 1880s in atlantic city new
jersey
a mixture of corn syrup sugar and butter
is stretched until
it becomes aerated then individually
wrapped
the new mexico chili is a staple
ingredient in new mexico cuisine
it starts out as a green pepper and
ripens into a red one
it's often roasted or made into a puree
new york pizza is legendary some say
it's the new york city tap water that
gives the dough its characteristic
foldable yet
crispy crust there are two barbecue
styles in north carolina
eastern and lexington eastern lays claim
to whole hog barbecuing
while lexington style mostly uses pork
shoulder meat with a ketchup based sauce
neflu soup is rich and creamy filled
with potato
and small dough balls this dish comes
from the german russians who settled in
north dakota
the buckeye is a peanut butter ball
dipped in chocolate
it resembles the nut of the buckeye tree
often found in ohio
chicken fried steak is the epitome of
southern comfort food
a large piece of beef steak is breaded
and pan fried
and you can't forget the gravy the
marionberry pie
is an oregon favorite the marionberry
was actually created at oregon state
university
as part of a berry developing
partnership with the u.s department of
agriculture in the early 1900s
the philly cheese steak is world famous
a hoagie roll is loaded with an absurd
amount of beef steak
then provolone or cheese whiz is added
on top
stuffed clams also known as stuffies are
a local favorite in rhode island
giant quahog clams are stuffed with clam
herbs and breading
you've got to try a low country boil in
south carolina
it consists of shrimp sausages potatoes
corn
and some old bay chis lick is pieces of
cubed red meat typically lamb venison or
beef
it's usually grilled or deep fried
german and russian immigrants are
credited with bringing the dish to south
dakota in the 1870s
memphis style ribs can be prepared dry
or wet
dry ribs are covered with a dry rub
while wet ribs are brushed with sauce
throughout the cooking process
texas goes big for barbecue it's
especially known for its juicy
fall off the bone ribs and tender
briskets that have been smoked
all day jello is so popular in utah that
it's the official state snack
utah culture is closely tied to mormon
culture which also loves jello
vermont is the leading producer of maple
syrup in the u.s
tree sap is boiled into sugar and then
filtered into syrup before making its
way onto your pancakes
smithfield ham is a hometown favorite
for virginia
it's a specific form of ham cured in
smithfield virginia
coffee culture is big in washington home
to coffee giant starbucks the state also
has
many independently owned coffee shops to
fuel your caffeine cravings
west virginians love their pepperoni
rolls they were invented as an easy
lunch meal for coal miners in the 1920s
wisconsin is considered the cheese state
and one of the best ways to eat cheese
is cheese curds whether they're eaten
fresh or deep fried
they make an awesome snack bison steaks
are popular in wyoming
they're described as having a lighter
slightly sweeter flavor than beef
you
Why Parmesan Cheese Is So Expensive
[Music]
a wheel of parmesan cheese can cost over
a thousand dollars
the average wheel weighs 88 pounds which
means it costs over 11 dollars per pound
[Music]
that might not sound like a lot but it's
more than double the price of your
average cheddar
[Music]
a wheel of parmesan cheese takes at
least one year to age
131 calories of milk to make and it can
only be made in a small area in northern
italy
parmesan cheese is a big business for
italy an average of 3.6 million wheels
are produced each year and the industry
is worth an eye popping 2.2 billion
euros that's about 2.5 billion us
dollars making this cheese one of
italy's biggest exports
every single cheese wheel is made in a
restricted area in northern italy in the
region of emilia romagna its italian
name in fact
parmigiano-reggiano means from the
cities of parma and red emilia
so how does this
turn into this
and what makes it so special
we went to a dairy in parma italy to
find out
[Music]
the very first producers of parmesan
cheese were monks over a thousand years
ago
then like now parmesan wheels were made
with only three ingredients
cow milk salt and remnant
there are only 329 dairies in the whole
world that are certified to produce
parmesan cheese
and they're all based in the same area
where the monks used to make it
in fact it isn't even possible to make
the exact same product outside of the
production area and why is that
turns out it's all about three good
bacteria that only grow in this specific
territory
[Music]
conservation of
[Music]
[Music]
it takes 131 gallons of milk to make one
wheel of parmesan cheese
that's whole or milk
there is combine freshly milked whole
milk with daiyo the skim milk to make
the cheese
[Music]
the two milks are transferred in these
copper vats along with fermented whey a
sort of sourdough and then rennet an
enzyme which gives the milk a
yogurt-like texture
[Music]
the cheese master will then split the
milk into curds using this tool called
spino
[Music]
a
together we change in the cheese texture
cooking the milk does another essential
job
do you remember the three good bacteria
well they're not alone
other bacteria bad bacteria might have
joined the party
cooking the milk ensures that only the
good bacteria can continue the journey
while the others are kicked out
when cooked the curd travels all the way
to the bottom of the vat where it's left
to settle
[Music]
45 minutes later here it is a compact
muscle current weighing 220 pounds
[Music]
this mask is the equivalent of two
cheese wheels
and split carefully by workers with
linen clothes
[Music]
each of is then transferred into modes
[Music]
at 8 pm the cheese is covered with this
stencil which will engrave the logo
parmigiano-reggiano
this dots are the mark of origin used to
tell customers that this is the real
thing made in the same restricted area
where monks used to live in the middle
ages
each wheel is also given an id it's this
plaque made from milk protein which
contains information about where it was
produced and when
the stencil is removed four days later
and the wheels are praised into brines
where they stay completely plunged for
about 19 days
this process helps to form the cheese
rind which acts as a barrier for the
juice
and this is when the moderation process
begins
[Music]
wheels remain relatively untouched for
one year
after that a master grader will respect
them
and brandon
[Music]
the average maturation is two years but
some wheels are aged as long as 10 years
to achieve a stronger nuttier taste
[Music]
a longer moderation period makes the
price go higher
that's why
vecchio very old parmesan that has
matured for three years will be sold on
the market for an average of 13 euros
that's about 15 us dollars per pound
this high price means that there is now
a black market of counterfeit parmesan
products
[Music]
italy has been struggling with fake
products for years
in fact the problem is so big
that the fakes have become an industry
of their own
that is estimated to be worth a hundred
billion euros that's about 113 billion
us dollars with parmigiano reggiano
being one of the biggest brands
fighting copycats
while the cheese is protected in the
european union under the protected
designation of origin scheme it is still
struggling to get the recognition it
deserves in the rest of the world
[Music]
so
how do you recognize a real parmesan
cheese
do you remember this dota stencil
that's a solid indication that the
cheese is legit
if that's not visible the packaging
should contain parmigiano-reggiano's
official logo
and they use protected designation of
origin
[Music]
you
How Domino's Makes Its Pizza
so
foreign
in one of our mixing bowls there are six
main ingredients that go into making
dough
flour water salt sugar yeast and oil
and then there's our special goodie bag
that makes domino's pizza
domino's pizza dough
[Music]
[Music]
delicious five times
they make the best pizza and it's fast
they make it
right there and it's good
i think consumers love our product
because our our dough
it is handmade it is not frozen every
dough ball that comes off of the line
is fresh ingredient and i think that as
the stores make it and it proves to that
light fluffy golden brown when you take
the first bite
you can taste the goodness of every
domino's pizza
so domino's pizza started in 1960 by tom
monaghan
in a small town called ipsilanti
michigan
today we are over 15 000 stores strong
in over 85 countries around the globe
it's an amazing story 58 years later
[Music]
you
Subscribe to:
Posts (Atom)